Bog & idéJens Kæmpe

Bøger skrevet af Jens Kæmpe

Læs mere om Jens Kæmpe
2 produkter
2 produkter
Pinseliljer
BOEGERTILSTAERKPRIS
PinseliljerJens Kæmpe
165,96 DKK
Paperback
(0)
Pinseliljer
Det Store Selskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Store SelskabJens Kæmpe
165,96 DKK
Paperback
(3)
Det Store Selskab

Mere om Jens Kæmpe

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jens Kæmpe. På listen nedenfor har du Kæmpes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det store selskab" udgivet af Cris & Guldmann - "Kunstens Regler" udgivet af Cris & Guldmann - "Pinseliljer" udgivet af Cris & Guldmann - "Amulet Magasin 1" udgivet af Forlaget Amulet - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2017" udgivet af Basilisk

Bøger af Jens Kæmpe

Du kan købe fem bøger af Jens Kæmpe her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kæmpes bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kæmpe er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Kæmpes "Det store selskab"

Hos Bog & idé er "Det store selskab" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cris & Guldmann.

"Kunstens Regler" af Jens Kæmpe

Det er muligt at købe Jens Kæmpes "Kunstens Regler" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Cris & Guldmann, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kæmpe