Bog & idéJens Kjær Larsen

Bøger skrevet af Jens Kjær Larsen

Læs mere om Jens Kjær Larsen
2 produkter
2 produkter
Mediefilejs
STREAM
MediefilejsJens Kjær Larsen
69,95 DKK
Lydbog
(3)
Mediefilejs
Mediefilejs
MediefilejsJens Kjær Larsen
59,95 DKK
EBOG
(2)
Mediefilejs

Mere om Jens Kjær Larsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Jens Kjær Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Larsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mediefilejs" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Mediefilejs" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Mediefilejs" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Oplevelse, formidling og erkendelse" i serien "En god historie" udgivet af Åløkke

Bøger skrevet af Jens Kjær Larsen

Jens Kjær Larsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Larsens bøger fås i flere formater. Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mediefilejs" af Jens Kjær Larsen

Hos Bog & idé er "Mediefilejs" tilgængelig som lydbog. Med Jens Kjær Larsens "Mediefilejs" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jens Kjær Larsen "Mediefilejs"

"Mediefilejs" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mediefilejs" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kjær Larsen