Bog & idéJens Lundby Frandsen

Bøger skrevet af Jens Lundby Frandsen

1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Jens Lundby Frandsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jens Lundby Frandsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Jens Lundby Frandsens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Jens Lundby Frandsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jens Lundby Frandsen kommer i samtlige formater. Frandsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Lundby Frandsens "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jens Lundby Frandsen "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Jens Lundby Frandsens "Den akutte patient" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Lundby Frandsen