Bog & idéJens Mogens Olesen

Bøger skrevet af Jens Mogens Olesen

Læs mere om Jens Mogens Olesen
4 produkter
4 produkter
Netværk
TILBUD
TAENKEPAUSER
NetværkJens Mogens Olesen
47,96 DKK59,95 DKK
Hæftet
(0)
Netværk
Netværk
TILBUD
NetværkJens Mogens Olesen
39,96 DKK49,95 DKK
Lydbog
(0)
Netværk
Netværk
TILBUD
NetværkJens Mogens Olesen
39,96 DKK49,95 DKK
PDF
(0)
Netværk
Netværk
TILBUD
NetværkJens Mogens Olesen
39,96 DKK49,95 DKK
e-bog
(0)
Netværk

Mere om Jens Mogens Olesen

Jens Mogens Olesen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Olesens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Netværk, 12 stk." udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Netværk" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Netværk " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Netværk" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Netværk" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Jens Mogens Olesens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Jens Mogens Olesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Mogens Olesen fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Olesen inddelt i serier, og så er bøgerne udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Mogens Olesens "Netværk, 12 stk."

"Netværk, 12 stk." er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Netværk" af Jens Mogens Olesen

Det er muligt at købe Jens Mogens Olesens "Netværk" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Olesen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Mogens Olesen