Bog & idéJens Mohr Thygesen

Bøger skrevet af Jens Mohr Thygesen

Læs mere om Jens Mohr Thygesen
1 produkter
1 produkter
Præsident Kennedy's High Noon i Dallas
BOEGERTILSTAERKPRIS
Præsident Kennedy's High Noon i DallasJens Mohr Thygesen
254,96 DKK
Indbundet
(0)
Præsident Kennedy's High Noon i Dallas

Mere om Jens Mohr Thygesen

Der er bare én bog af Jens Mohr Thygesen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Præsident Kennedy´s high noon i Dallas". Den er udgivet af Tertia på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Præsident Kennedy´s high noon i Dallas" af Jens Mohr Thygesen

Det er muligt at købe Jens Mohr Thygesens "Præsident Kennedy´s high noon i Dallas" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Tertia, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jens Mohr Thygesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Mohr Thygesen