Bog & idéJens Molzen

Bøger skrevet af Jens Molzen

Læs mere om Jens Molzen
1 produkter
1 produkter
Klar til at knække læsekoden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klar til at knække læsekodenJens Molzen
432,95 DKK
Hæftet
(0)
Klar til at knække læsekoden

Mere om Jens Molzen

Jens Molzen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Klar til at knække læsekoden". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk. "Klar til at knække læsekoden" er desuden tilknyttet serien "Lyst og læring".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klar til at knække læsekoden" af Jens Molzen

Det er muligt at købe Jens Molzens "Klar til at knække læsekoden" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Molzens serie "Lyst og læring". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jens Molzen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Molzen