Bog & idéJens Pietras

Bøger skrevet af Jens Pietras

2 produkter
2 produkter
Historieundervisning
HistorieundervisningRasmus Hermansen Rasmussen
299,95 DKK
Bog
(1)
Historieundervisning
Historiedidaktik
HistoriedidaktikJens Aage Poulsen
299,95 DKK
Bog
(1)
Historiedidaktik

Mere om Jens Pietras

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Jens Pietras. På listen nedenfor har du Pietras' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historieundervisning" udgivet af Gyldendal - "Historiedidaktik" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Vikingerne " i serien "Historisk bibliotek" udgivet af Meloni - "Historiedidaktik" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Vikingerne" i serien "Historisk bibliotek" udgivet af Meloni - "Projektopgaven i samspil med historie og samfundsfag" udgivet af Kroghs Forlag - "De humanistiske fag i folkeskolen - fag i forandring" udgivet af Kroghs Forlag

Bøger skrevet af Jens Pietras

Du kan købe syv bøger af Jens Pietras her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Jens Pietras bøger i flere formater. Jens Pietras bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Historieundervisning" af Jens Pietras

"Historieundervisning" kan købes som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jens Pietras. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jens Pietras "Historiedidaktik"

Det er muligt at købe Jens Pietras' "Historiedidaktik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Lærerbiblioteket". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Pietras