Bog & idéJens Stochholm Normand

Bøger skrevet af Jens Stochholm Normand

Læs mere om Jens Stochholm Normand
2 produkter
2 produkter
Den gode leanleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den gode leanlederMikkel Simonsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Den gode leanleder
Den gode leanleder
Den gode leanlederMikkel Simonsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Den gode leanleder

Mere om Jens Stochholm Normand

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Jens Stochholm Normand. Bogen hedder "Den gode leanleder". Den er udgivet af Akademisk Forlag på dansk. "Den gode leanleder" er desuden tilknyttet serien "Kort til viden".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den gode leanleder" af Jens Stochholm Normand

Hos Bog & idé er "Den gode leanleder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Kort til viden". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Endnu en af Jens Stochholm Normand fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Stochholm Normand