Bog & idéJens Torkild Bak

Bøger skrevet af Jens Torkild Bak

Læs mere om Jens Torkild Bak
7 produkter
7 produkter
Maskefald
MaskefaldJens Torkild Bak
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Maskefald
At øve sig i at være menneske
At øve sig i at være menneskeJens Torkil Bak
79,95 DKK
EBOG
(0)
At øve sig i at være menneske
Folkekirken
FolkekirkenElisabeth Aggerbeck
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkekirken
Præambelteologi
PræambelteologiJens Torkild Bak
30,95 DKK
e-bog
(0)
Præambelteologi
Måske bliver det helt fantastisk
Måske bliver det helt fantastiskJens Torkild Bak
189,95 DKK
Hæftet
(1)
Måske bliver det helt fantastisk
Danmark i krig
Danmark i krigUffe Østergaard
119,95 DKK
EBOG
(1)
Danmark i krig
Rusbog
RusbogJens Torkild Bak
79,95 DKK
EBOG
(1)
Rusbog

Mere om Jens Torkild Bak

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Jens Torkild Bak. På listen nedenfor har du de seneste af Baks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At øve sig i at være menneske" udgivet af Eksistensen - "At øve sig i at være menneske" udgivet af Eksistensen - "Præambelteologi " i serien "Folkekirkens styring ved et vendepunkt" udgivet af Aros - "Folkekirkens styring ved et vendepunkt" udgivet af Aros - "Fra modernitet til pluralisme" udgivet af Anis - "Udfordringer til Folkekirken" udgivet af Forlaget Anis

Bøger skrevet af Jens Torkild Bak

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Jens Torkild Bak hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Torkild Bak fås i forskellige formater. Bak har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At øve sig i at være menneske" af Jens Torkild Bak

"At øve sig i at være menneske" kan købes som ebog. "At øve sig i at være menneske" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"At øve sig i at være menneske" af Jens Torkild Bak

"At øve sig i at være menneske" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Torkild Bak