Bog & idéJens Vaaben

Bøger skrevet af Jens Vaaben

1 produkter
1 produkter
Orbit C - stx
Orbit C - stxTommy Gjøe
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Orbit C - stx

Mere om Jens Vaaben

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jens Vaaben. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Vaaben.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orbit B - STX" udgivet af Systime - "Orbit C - stx" udgivet af Systime - "Orbit BA - STX" udgivet af Systime - "Orbit C - STX - 2. udgave" udgivet af Systime

Bøger af Jens Vaaben

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jens Vaaben hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jens Vaaben kan købes i flere forskellige formater. Vaabens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Orbit B - STX" af Jens Vaaben

"Orbit B - STX" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Orbit C - stx" af Jens Vaaben

Hos Bog & idé er "Orbit C - stx" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Vaaben