Bog & idéJens Vilstrup

Bøger skrevet af Jens Vilstrup

Læs mere om Jens Vilstrup
8 produkter
8 produkter
Lalandia
LalandiaJens Vilstrup
299,95 DKK
Hæftet
(13)
Lalandia
Opland
OplandJens Vilstrup
199,95 DKK
Hæftet
(8)
Opland
Halv mand - helt menneske
Halv mand - helt menneskeRené Nielsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Halv mand - helt menneske
Opland
STREAM
OplandJens Vilstrup
119,95 DKK
Lydbog
(8)
Opland
Lalandia
STREAM
LalandiaJens Vilstrup
149,95 DKK
Lydbog
(16)
Lalandia
Opland
OplandJens Vilstrup
119,95 DKK
EBOG
(1)
Opland
Tilt
STREAM
TiltJens Vilstrup
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Tilt
Lalandia
LalandiaJens Vilstrup
149,95 DKK
EBOG
(13)
Lalandia

Mere om Jens Vilstrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jens Vilstrup. På listen nedenfor finder du de nyeste af Vilstrups bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opland" udgivet af People's - "Goodbye to a Black and White World" udgivet af Gyldendal - "Farvel til en sort/hvid verden" udgivet af Gyldendal - "Opland" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tilt" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Opland" udgivet af People'sPress - "Er du en kylling, Didrik?" udgivet af TURBINE - "Opland" udgivet af People’sPress

Bøger af Jens Vilstrup

Der er otte tilgængelige udgivelser af Jens Vilstrup hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jens Vilstrup kan købes i samtlige formater. Jens Vilstrup bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Vilstrups "Opland"

"Opland" findes på den digitale boghylde som lydbog. Jens Vilstrups "Opland" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er People's, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jens Vilstrup "Goodbye to a Black and White World"

Hos Bog & idé er "Goodbye to a Black and White World" tilgængelig som bog. Endnu en af Jens Vilstrup fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Vilstrup