Bog & idéJens Zygmontowicz

Bøger skrevet af Jens Zygmontowicz

Læs mere om Jens Zygmontowicz
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomhederChristine Marie Andersson
360,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder

Mere om Jens Zygmontowicz

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Jens Zygmontowicz. Bogen har titlen "Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder". Den er publiceret af Kompendieforlaget¤Aspiri på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Zygmontowicz' "Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder"

"Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kompendieforlaget¤Aspiri.

Endnu en af Jens Zygmontowicz skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Zygmontowicz