Bog & idéJerome Martin

Bøger skrevet af Jerome Martin

Læs mere om Jerome Martin
2 produkter
2 produkter
Små fakta: Stenalderen
StenalderenJerome Martin
49,95 DKK
EBOG
(0)
Stenalderen
Små fakta: Stenalderen
Små fakta: StenalderenJerome Martin
69,95 DKK
Indbundet
(0)
Små fakta: Stenalderen

Mere om Jerome Martin

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Jerome Martin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Martins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "100 ting, du bare må vide om rummet" udgivet af Flachs - "Stenalderen" i serien "Små fakta" udgivet af Flachs - "Små fakta: Stenalderen " i serien "Små fakta" udgivet af Forlaget Flachs

Bøger skrevet af Jerome Martin

Der er tre tilgængelige bøger af Jerome Martin hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Jerome Martin bøger i flere forskellige formater. Martin har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"100 ting, du bare må vide om rummet" af Jerome Martin

Det er muligt at købe Jerome Martins "100 ting, du bare må vide om rummet" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

Jerome Martin "Stenalderen"

"Stenalderen" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Stenalderen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Små fakta". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Jerome Martin