Bog & idéJesper Balslev

Bøger skrevet af Jesper Balslev

Læs mere om Jesper Balslev
1 produkter
1 produkter
Analogiseringsstyrelsen
AnalogiseringsstyrelsenJesper Balslev
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Analogiseringsstyrelsen

Mere om Jesper Balslev

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Jesper Balslev. På listen nedenfor ser du Balslevs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Start på weblogs" udgivet af Libris - "Websites med flash MX 2004" udgivet af Libris - "Video på hjemmesiden" udgivet af IDG - "Kritik af den digitale fornuft - i uddannelse" udgivet af Hogrefe Psykologisk Forlag

Jesper Balslevs bøger

Du kan bestille fire bøger af Jesper Balslev her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Balslevs bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Balslev er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Start på weblogs" af Jesper Balslev

"Start på weblogs" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Libris.

Jesper Balslev "Websites med flash MX 2004"

Det er muligt at købe Jesper Balslevs "Websites med flash MX 2004" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Libris, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Balslev