Bog & idéJesper Langberg

Bøger skrevet af Jesper Langberg

2 produkter
2 produkter
Ikke et sekund spildt
STREAM
Ikke et sekund spildtJesper Langberg
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Ikke et sekund spildt
Ikke et sekund spildt
Ikke et sekund spildtJesper Langberg
49,95 DKK
e-bog
(5)
Ikke et sekund spildt

Mere om Jesper Langberg

Jesper Langberg har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Langberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ikke et sekund spildt" udgivet af Gyldendal - "Ikke et sekund spildt" udgivet af Gyldendal - "Ikke et sekund spildt" udgivet af Gyldendal - "Ikke et sekund spildt" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jesper Langberg

Jesper Langberg har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Langberg kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Langberg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ikke et sekund spildt" af Jesper Langberg

Hos Bog & idé er "Ikke et sekund spildt" tilgængelig som e-bog. Med "Ikke et sekund spildt" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ikke et sekund spildt" af Jesper Langberg

"Ikke et sekund spildt" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Ikke et sekund spildt" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Langberg