Bog & idéJesper Olesen

Bøger skrevet af Jesper Olesen

Læs mere om Jesper Olesen
1 produkter
1 produkter
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber

Mere om Jesper Olesen

Jesper Olesen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Olesens udgivelser.
Bøgerne fra Jesper Olesen udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Medier og medieundervisning" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Beyond the competent child" udgivet af Roskilde University Press - "Når loven møder børns instistutioner" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Jesper Olesen

Du kan købe fire bøger af Jesper Olesen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Olesens bøger fås i udvalgte formater. Olesens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medier og medieundervisning" af Jesper Olesen

"Medier og medieundervisning" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" af Jesper Olesen

"Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Olesen