Bog & idéJesper Wessel Lindberg

Bøger skrevet af Jesper Wessel Lindberg

6 produkter
6 produkter
Myter og Mysterier #2: Bigfoot og yetien
Myter og Mysterier #2: Bigfoot og yetienJesper W. Lindberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Myter og Mysterier #2: Bigfoot og yetien
Myter og Mysterier #4: Ufoer og liv i rummet
Myter og Mysterier #4: Ufoer og liv i rummetJesper Wessel Lindberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Myter og Mysterier #4: Ufoer og liv i rummet
Myter og Mysterier #3: Jack the Ripper
Myter og Mysterier #3: Jack the RipperJesper Wessel Lindberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Myter og Mysterier #3: Jack the Ripper
Myter og Mysterier #5: Illuminati
Myter og Mysterier #5: IlluminatiJesper Wessel Lindberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Myter og Mysterier #5: Illuminati
Myter og Mysterier #1: Uhyret i Loch Ness
Myter og Mysterier #1: Uhyret i Loch NessJesper W. Lindberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Myter og Mysterier #1: Uhyret i Loch Ness
Myter og Mysterier #1: Uhyret i Loch Ness
Myter og mysterier #1: Uhyret i Loch NessJesper W. Lindberg
89,95 DKK
EBOG
(0)
Myter og mysterier #1: Uhyret i Loch Ness

Mere om Jesper Wessel Lindberg

Der er mange bøger fra Jesper Wessel Lindberg tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lindbergs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Myter og Mysterier #5: Illuminati" i serien "Myter og mysterier" udgivet af Tellerup A/S - "Myter og Mysterier #4: Ufoer og liv i rummet" i serien "Myter og mysterier" udgivet af Tellerup A/S - "Uhyret i Loch Ness " i serien "Myter og mysterier" udgivet af Tellerup - "Myter og Mysterier #3: Jack the Ripper" i serien "Myter og mysterier" udgivet af Tellerup A/S - "Myter og Mysterier #2: Bigfoot og yetien" i serien "Myter og mysterier" udgivet af Tellerup A/S - "Myter og Mysterier #1: Uhyret i Loch Ness" i serien "Myter og mysterier" udgivet af Tellerup A/S

Mere om Jesper Wessel Lindbergs bøger

Jesper Wessel Lindberg har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Jesper Wessel Lindberg bøger i udvalgte formater. Lindbergs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Myter og Mysterier #5: Illuminati" af Jesper Wessel Lindberg

Det er muligt at købe Jesper Wessel Lindbergs "Myter og Mysterier #5: Illuminati" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Lindbergs serie "Myter og mysterier". Det er Tellerup A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Myter og Mysterier #4: Ufoer og liv i rummet" af Jesper Wessel Lindberg

Det er muligt at købe Jesper Wessel Lindbergs "Myter og Mysterier #4: Ufoer og liv i rummet" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i Lindbergs serie "Myter og mysterier". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tellerup A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Wessel Lindberg