Bog & idéJesper Worre

Bøger skrevet af Jesper Worre

3 produkter
3 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om Jesper Worre

Der er flere bøger fra Jesper Worre på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Worre.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Lede hunde & kolde kameler" i serien "Sort kaffe & hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker " i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Historien om Post Danmark Rundt" udgivet af Turbine - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Jesper Worre

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Jesper Worre hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Worres bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Worre opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sort kaffe & hvide sokker" af Jesper Worre

"Sort kaffe & hvide sokker" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i Worres serie "Sort kaffe og hvide sokker". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Jesper Worre "Lede hunde & kolde kameler"

Hos Bog & idé er "Lede hunde & kolde kameler" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Sort kaffe & hvide sokker". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Worre