Bog & idéJesús Carrasco

Bøger skrevet af Jesús Carrasco

Læs mere om Jesús Carrasco
1 produkter
1 produkter
Flugt
STREAM
FlugtJesús Carrasco
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Flugt

Mere om Jesús Carrasco

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Jesús Carrasco. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Carrasco.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flugt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Flugt" udgivet af Tiderne Skifter

Jesús Carrascos bøger

Du kan købe to bøger af Jesús Carrasco her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Carrascos bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Carrasco er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesús Carrascos "Flugt"

Hos Bog & idé er "Flugt" tilgængelig som lydbog. Med Jesús Carrascos "Flugt" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Jesús Carrasco "Flugt"

Det er muligt at købe Jesús Carrascos "Flugt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tiderne Skifter.
Detaljer
Fulde navn:
Jesús Carrasco