Bog & idéJesús Luis

Bøger skrevet af Jesús Luis

Læs mere om Jesús Luis
1 produkter
1 produkter
El mal de Gutenberg, ER B
El mal de Gutenberg, ER BJesus Luis Martinez Carazo
119,95 DKK
Hæftet
(0)
El mal de Gutenberg, ER B

Mere om Jesús Luis

Der er kun én bog af Jesús Luis tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "El mal de Gutenberg, ER B". Den er udgivet af Easy Readers på spa. "El mal de Gutenberg, ER B" er desuden tilknyttet serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesús Luis' "El mal de Gutenberg, ER B"

Hos Bog & idé er "El mal de Gutenberg, ER B" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Novela juvenil". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en fantastisk bog fra Luis, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesús Luis