Bog & idéJette Christiansen

Bøger skrevet af Jette Christiansen

Læs mere om Jette Christiansen
1 produkter
1 produkter
Fundamentals of Care
Fundamentals of CareTove Lindhardt Damsgaard
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of Care

Mere om Jette Christiansen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Jette Christiansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Christiansen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jette Christiansens bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fundamentals of Care" udgivet af Gyldendal - "Brendekilde" udgivet af Gads Forlag - "Etruria" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Etrurien" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "MiddelhavsHorisonten - en rejse gennem tiden, over havet 6000 f.Kr. - 400 e.Kr." udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Greece in the Geometric Period" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Grækenland i geometrisk tid " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "I lyset fra Akropolis " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "The rediscovery of Greece " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek

Bøger skrevet af Jette Christiansen

Du kan købe ni bøger af Jette Christiansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Christiansens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fundamentals of Care" af Jette Christiansen

Det er muligt at købe Jette Christiansens "Fundamentals of Care" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Brendekilde" af Jette Christiansen

"Brendekilde" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Christiansen