Bog & idéJimmy Mønsted Krogh

Bøger skrevet af Jimmy Mønsted Krogh

Læs mere om Jimmy Mønsted Krogh
2 produkter
2 produkter
Talkaniner, vejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Talkaniner, vejledningLise Astrup
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Talkaniner, vejledning
Talkaniner, plakater
BOEGERTILSTAERKPRIS
Talkaniner, plakaterLise Astrup
243,95 DKK
(0)
Talkaniner, plakater

Mere om Jimmy Mønsted Krogh

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jimmy Mønsted Krogh. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kroghs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kaninhæfte (5 stk.)" i serien "Talkaniner" udgivet af Alinea - "Talkaniner, plakater" udgivet af Alinea - "Talkaniner, vejledning" udgivet af Alinea

Jimmy Mønsted Kroghs bøger

Jimmy Mønsted Krogh har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Kroghs bøger kommer i et udvalg af formater. Kroghs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Alinea.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jimmy Mønsted Kroghs "Kaninhæfte (5 stk.)"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jimmy Mønsted Krogh. Bogen er med i Kroghs serie "Talkaniner". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Talkaniner, plakater" af Jimmy Mønsted Krogh

Dette er en også en fantastisk bog fra Krogh, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jimmy Mønsted Krogh