Bog & idéJ.M. Buch Kristensen

Bøger skrevet af J.M. Buch Kristensen

Læs mere om J.M. Buch Kristensen
3 produkter
3 produkter
Osteteknologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OsteteknologiJ.M. Buch Kristensen
486,95 DKK
Hæftet
(0)
Osteteknologi
Mikrobiologi og bioteknik
Mikrobiologi og bioteknikJ.M. Buch Kristensen
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Mikrobiologi og bioteknik
Smør og fedtteknologi
Smør og fedtteknologiJ.M. Buch Kristensen
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Smør og fedtteknologi

Mere om J.M. Buch Kristensen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra J.M. Buch Kristensen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Kristensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mikrobiologi og bioteknik" udgivet af Erhvervsskolernes forlag - "Osteteknologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Smør og fedtteknologi" udgivet af Praxis

Bøger af J.M. Buch Kristensen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af J.M. Buch Kristensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde Kristensens bøger som hæftet. Kristensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mikrobiologi og bioteknik" af J.M. Buch Kristensen

"Mikrobiologi og bioteknik" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Osteteknologi" af J.M. Buch Kristensen

Det er muligt at købe J.M. Buch Kristensens "Osteteknologi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J.M. Buch Kristensen