Bog & idéJoachim Lund og Jakob Sørensen

Bøger skrevet af Joachim Lund og Jakob Sørensen

Læs mere om Joachim Lund og Jakob Sørensen
1 produkter
1 produkter
Turen går til besættelsestidens København
Turen går til besættelsestidens KøbenhavnSofie Lene Bak
199,95 DKK
Hæftet
(5)
Turen går til besættelsestidens København

Mere om Joachim Lund og Jakob Sørensen

Der findes mange bøger skrevet af Joachim Lund og Jakob Sørensen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til besættelsestidens København" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til besættelsestidens København" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Joachim Lund og Jakob Sørensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Joachim Lund og Jakob Sørensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Sørensen som hæftet. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Joachim Lund og Jakob Sørensens "Turen går til besættelsestidens København"

"Turen går til besættelsestidens København" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Turen går til besættelsestidens København" af Joachim Lund og Jakob Sørensen

Det er muligt at købe Joachim Lund og Jakob Sørensens "Turen går til besættelsestidens København" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joachim Lund og Jakob Sørensen