Bog & idéJoanne K. Rowling

Bøger skrevet af Joanne K. Rowling

Læs mere om Joanne K. Rowling
1 produkter
1 produkter
Harry Potter 6 - Harry Potter og Halvblodsprinsen
Harry Potter 6 - Harry Potter og HalvblodsprinsenJ.K. Rowling
249,95 DKK
Indbundet
(3)
Harry Potter 6 - Harry Potter og Halvblodsprinsen

Mere om Joanne K. Rowling

Joanne K. Rowling har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Rowling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Harry Potter og Halvblodsprinsen" i serien "Harry Potter bøger" udgivet af Gyldendal - "Harry Potter og Halvblodsprinsen 6" i serien "Harry Potter bøger" udgivet af Gyldendal - "Harry Potter og halvblodsprinsen " i serien "Harry Potter bøger" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Harry Potter 6 - Harry Potter og Halvblodsprinsen" i serien "Harry Potter bøger" udgivet af Gyldendal - "Harry Potter 6 - Harry Potter og Halvblodsprinsen" i serien "Harry Potter bøger" udgivet af Gyldendal

Joanne K. Rowlings bøger

Joanne K. Rowling har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Rowlings bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Rowling er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Joanne K. Rowlings "Harry Potter og Halvblodsprinsen"

"Harry Potter og Halvblodsprinsen" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Rowlings serie "Harry Potter bøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Harry Potter og Halvblodsprinsen 6" af Joanne K. Rowling

"Harry Potter og Halvblodsprinsen 6" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Rowlings serie "Harry Potter bøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Joanne K. Rowling