Bog & idéJoe Dispenza

Bøger skrevet af Joe Dispenza

Læs mere om Joe Dispenza
4 produkter
4 produkter
At blive overnaturlig
At blive overnaturligJoe Dispenza
329,95 DKK
Hæftet
(0)
At blive overnaturlig
Placeboeffekten
PlaceboeffektenJoe Dispenza
329,95 DKK
Hæftet
(1)
Placeboeffekten
Placeboeffekten
STREAM
PlaceboeffektenJoe Dispenza
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Placeboeffekten
Placeboeffekten
PlaceboeffektenJoe Dispenza
49,95 DKK
EBOG
(1)
Placeboeffekten

Mere om Joe Dispenza

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Joe Dispenza. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dispenza.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Placeboeffekten" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Placeboeffekten" udgivet af Borgen

Bøger skrevet af Joe Dispenza

Joe Dispenza har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Dispenzas bøger som hæftet. Bøgerne af Dispenza er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Joe Dispenzas "Placeboeffekten"

Hos Bog & idé er "Placeboeffekten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

"Placeboeffekten" af Joe Dispenza

"Placeboeffekten" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Borgen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joe Dispenza