Bog & idéJoe Oliver

Bøger skrevet af Joe Oliver

Læs mere om Joe Oliver
1 produkter
1 produkter
Aske i ilden
Aske i ildenJoe Oliver
139,95 DKK
e-bog
(0)
Aske i ilden

Mere om Joe Oliver

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Joe Oliver. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Oliver.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aske i ilden" udgivet af mellemgaard - "Aske i ilden" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Joe Oliver

Der er to tilgængelige udgivelser af Joe Oliver hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Olivers bøger fås i flere formater. Bøgerne af Oliver er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Joe Olivers "Aske i ilden"

Det er muligt at købe Joe Olivers "Aske i ilden" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Aske i ilden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Aske i ilden" af Joe Oliver

Hos Bog & idé er "Aske i ilden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joe Oliver