Bog & idéJørgen Brekke

Bøger skrevet af Jørgen Brekke

Læs mere om Jørgen Brekke
3 produkter
3 produkter
Drømmeløs
STREAM
DrømmeløsJørgen Brekke
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Drømmeløs
Dødelig alvor
Dødelig alvorJørgen Brekke
79,95 DKK
EBOG
Dødelig alvor
Nådens omkreds
STREAM
Nådens omkredsJørgen Brekke
79,95 DKK
Lydbog
Nådens omkreds

Mere om Jørgen Brekke

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jørgen Brekke. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Brekke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmeløs" i serien "Nådens omkreds 2" udgivet af Politikens Forlag - "Drømmeløs" udgivet af Politikens Forlag - "Dødelig alvor" udgivet af Politikens Forlag - "Nådens omkreds" udgivet af Politikens Forlag - "Drømmeløs" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Nådens omkreds" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Dødelig alvor" udgivet af Gyldendal - "Dødelig alvor" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Jørgen Brekkes bøger

Du kan finde otte bøger af Jørgen Brekke her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Jørgen Brekke kan købes i et udvalg af formater. Brekkes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Drømmeløs" af Jørgen Brekke

Hos Bog & idé er "Drømmeløs" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Nådens omkreds 2". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Jørgen Brekke "Drømmeløs"

"Drømmeløs" findes på den digitale boghylde som e-bog. Hvis du køber "Drømmeløs" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Brekke