Bog & idéJørgen Huggler

Bøger skrevet af Jørgen Huggler

Læs mere om Jørgen Huggler
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Hegels skeptiske vej til den absolutte viden
Hegels skeptiske vej til den absolutte viden Jørgen Huggler
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Hegels skeptiske vej til den absolutte viden

Mere om Jørgen Huggler

Der findes mange bøger af Jørgen Huggler online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Hugglers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Hegels skeptiske vej til den absolutte viden " udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Jørgen Huggler

Du kan købe tre bøger af Jørgen Huggler her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Hugglers bøger som indbundet. Bøgerne af Huggler er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Jørgen Huggler

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Huggler "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Huggler