Bog & idéJørgen Ilkjær

Bøger skrevet af Jørgen Ilkjær

Læs mere om Jørgen Ilkjær
1 produkter
1 produkter
Illerup Ådal
Illerup ÅdalJørgen Ilkjær
189,95 DKK
Indbundet
(0)
Illerup Ådal

Mere om Jørgen Ilkjær

Hvis du søger en bog af Jørgen Ilkjær, har du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Ilkjær.
Bøgerne fra Jørgen Ilkjær udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Illerup Ådal" udgivet af Moesgård - "Illerup Ådal. Die Schilde : Textband" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jysk arkæologisk selskab - "Illerup Ådal " udgivet af Moesgård - "Illerup Ådal. Die Lanzen und Speere . Textband. Tafelband" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab - "Illerup Ådal. Die Gürtel" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab - "Illerup Ådal. Die Prachtausrüstungen" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab

Jørgen Ilkjærs bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Jørgen Ilkjær hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Ilkjærs bøger fås i udvalgte formater. Ilkjær har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Ilkjærs "Illerup Ådal"

Hos Bog & idé er "Illerup Ådal" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Moesgård, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Jørgen Ilkjær "Illerup Ådal. Die Schilde : Textband"

"Illerup Ådal. Die Schilde : Textband" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Ilkjærs serie "Jutland Archaeological Society publications". Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Jysk arkæologisk selskab.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Ilkjær