Bog & idéJørgen Johansen

Bøger skrevet af Jørgen Johansen

Læs mere om Jørgen Johansen
1 produkter
1 produkter
På Frans af Assisis veje
BOEGERTILSTAERKPRIS
På Frans af Assisis vejeJørgen Johansen
207,46 DKK
Hæftet
(5)
På Frans af Assisis veje

Mere om Jørgen Johansen

Der findes en del bøger skrevet af Jørgen Johansen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Johansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gyldendals bog om pilgrimme og pilgrimsrejser" udgivet af Gyldendal - "På Frans af Assisis veje" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "21 franske byer" udgivet af Spektrum - "Vejen til Rom" udgivet af Gyldendal - "Handel og vandel" udgivet af Gyldendal - "Vejene til Santiago" udgivet af Gyldendal - "Veje til Nidaros" udgivet af Gyldendal

Jørgen Johansens bøger

Jørgen Johansen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Johansens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Johansens "Gyldendals bog om pilgrimme og pilgrimsrejser"

Hos Bog & idé er "Gyldendals bog om pilgrimme og pilgrimsrejser" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"På Frans af Assisis veje" af Jørgen Johansen

"På Frans af Assisis veje" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Johansen