Bog & idéJørgen Laurvig

Bøger skrevet af Jørgen Laurvig

2 produkter
2 produkter
Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia
Turen går til Andalusien, Murcia & ValenciaJørgen Laurvig
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia
Flamenco
FlamencoJens Viggo Fjord
299,95 DKK
Hardback
(0)
Flamenco

Mere om Jørgen Laurvig

Jørgen Laurvig har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Laurvigs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af JP/Politikens Hus - "Turen går til Sydspanien - Andalusien, Valencia & Alicante " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Jørgen Laurvigs bøger

Du kan bestille fem bøger af Jørgen Laurvig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Laurvigs bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Laurvig er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" af Jørgen Laurvig

Det er muligt at købe Jørgen Laurvigs "Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" som ebog. Med "Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Laurvigs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" af Jørgen Laurvig

Det er muligt at købe Jørgen Laurvigs "Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af JP/Politikens Hus.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Laurvig