Bog & idéJørgen Rose

Bøger skrevet af Jørgen Rose

2 produkter
2 produkter
Småhuse - indeklima og energi
Småhuse - indeklima og energiNiels C. Bergsøe
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Småhuse - indeklima og energi
Varme Ståbi
Varme StåbiJohn Frederiksen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi

Mere om Jørgen Rose

Jørgen Rose har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Roses bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Småhuse - indeklima og energi " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Et træ slår rødder" udgivet af JB Historie

Jørgen Roses bøger

Du kan købe fire bøger af Jørgen Rose her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Roses bøger kommer i samtlige formater. Jørgen Rose bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Varme Ståbi" af Jørgen Rose

Det er muligt at købe Jørgen Roses "Varme Ståbi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.

"Varme Ståbi" af Jørgen Rose

Det er muligt at købe Jørgen Roses "Varme Ståbi" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Rose