Bog & idéJørgen Tambour

Bøger skrevet af Jørgen Tambour

6 produkter
6 produkter
Sådansk 5, Skriftlig dansk
Sådansk 5, Skriftlig danskPalle Buus-Hansen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Sådansk 5, Skriftlig dansk
Sådansk 8, Skriftlig dansk
Sådansk 8, Skriftlig danskMogens og Marianne Brandt Jensen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Sådansk 8, Skriftlig dansk
Sådansk 7, Skriftlig dansk
Sådansk 7, Skriftlig danskPalle Buus-Hansen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Sådansk 7, Skriftlig dansk
Sådansk 4, Skriftlig dansk
Sådansk 4, Skriftlig danskPelle Buus-Hansen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Sådansk 4, Skriftlig dansk
Sådansk 9, Skriftlig dansk, 3. udg.
Sådansk 9, Skriftlig dansk, 3. udg.Palle Buus-Hansen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Sådansk 9, Skriftlig dansk, 3. udg.
Sådansk 3, Skriftlig dansk
Sådansk 3, Skriftlig danskPalle Buus-Hansen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Sådansk 3, Skriftlig dansk

Mere om Jørgen Tambour

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jørgen Tambour, ser du et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Tambour.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådansk 9, Skriftlig dansk, 3. udg." udgivet af Alinea - "Sådansk 8, Skriftlig dansk" udgivet af Alinea - "Sådansk 7, Skriftlig dansk" udgivet af Alinea - "Sådansk 6, Skriftlig dansk" udgivet af Alinea - "Sådansk 5, Skriftlig dansk" udgivet af Alinea - "Sådansk 4, Skriftlig dansk" udgivet af Alinea - "Sådansk 3, Skriftlig dansk" udgivet af Alinea

Jørgen Tambours bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Jørgen Tambour hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Tambour som hæftet. Bøgerne af Tambour er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Tambours "Sådansk 9, Skriftlig dansk, 3. udg."

Det er muligt at købe Jørgen Tambours "Sådansk 9, Skriftlig dansk, 3. udg." som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

Jørgen Tambour "Sådansk 8, Skriftlig dansk"

Det er muligt at købe Jørgen Tambours "Sådansk 8, Skriftlig dansk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Tambour