Bog & idéJørgen Tranum-Jensen

Bøger skrevet af Jørgen Tranum-Jensen

Læs mere om Jørgen Tranum-Jensen
4 produkter
4 produkter
Bevægeapparatets anatomi
Bevægeapparatets anatomiJørgen Tranum-Jensen
999,95 DKK
Indbundet
(0)
Bevægeapparatets anatomi
Genesers histologi
Genesers histologiJørgen Tranum-Jensen
849,95 DKK
Indbundet
(0)
Genesers histologi
Hovedets, halsens og de indre organers anatomi
Hovedets, halsens og de indre organers anatomiJørgen Tranum-Jensen
999,95 DKK
Indbundet
(0)
Hovedets, halsens og de indre organers anatomi
Klinisk Ordbog
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Jørgen Tranum-Jensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Jørgen Tranum-Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Tranum-Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genesers histologi" udgivet af Gyldendal - "Bevægeapparatets anatomi" udgivet af Munksgaard - "Hovedets, halsens og de indre organers anatomi" udgivet af Gyldendal - "Bevægeapparatets anatomi" udgivet af Gyldendal - "Genesers histologi" udgivet af Munksgaard - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Hovedets, halsens og de indre organers anatomi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Jørgen Tranum-Jensen

Jørgen Tranum-Jensen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Tranum-Jensens bøger som indbundet. Bøgerne af Tranum-Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Tranum-Jensens "Genesers histologi"

Det er muligt at købe Jørgen Tranum-Jensens "Genesers histologi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jørgen Tranum-Jensen "Bevægeapparatets anatomi"

"Bevægeapparatets anatomi" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Tranum-Jensen