Bog & idéJohan Møhlenfeldt Jensen

Bøger skrevet af Johan Møhlenfeldt Jensen

Læs mere om Johan Møhlenfeldt Jensen
1 produkter
1 produkter
Fokus - kernestof i historie 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus - kernestof i historie 1Ulrik Grubb
530,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus - kernestof i historie 1

Mere om Johan Møhlenfeldt Jensen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Johan Møhlenfeldt Jensen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tings tale 03" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fra antikken til europæisk ekspansion" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Fra antikken til reformationen " i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal

Johan Møhlenfeldt Jensens bøger

Johan Møhlenfeldt Jensen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Johan Møhlenfeldt Jensen fås i flere formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tings tale 03" af Johan Møhlenfeldt Jensen

Det er muligt at købe Johan Møhlenfeldt Jensens "Tings tale 03" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Fra antikken til europæisk ekspansion" af Johan Møhlenfeldt Jensen

Hos Bog & idé er "Fra antikken til europæisk ekspansion" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Fokus - kernestof i historie". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Møhlenfeldt Jensen