Bog & idéJohannes Holbek

Bøger skrevet af Johannes Holbek

2 produkter
2 produkter
Af Dekadent Babari + Holbek som tegner
Af Dekadent Babari + Holbek som tegnerJohannes Holbek
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Af Dekadent Babari + Holbek som tegner
Af Dekadent Barbari + Holbek som tegner
Af Dekadent Barbari + Holbek som tegnerJohannes Holbek
119,95 DKK
EBOG
(2)
Af Dekadent Barbari + Holbek som tegner

Mere om Johannes Holbek

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Johannes Holbek. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holbek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Af Dekadent Barbari + Holbek som tegner" i serien "Sandalserien" udgivet af Forlaget Gladiator - "Af Dekadent barbari + Holbek som tegner" i serien "Sandalserien" udgivet af Gladiator - "Dekadent barbari " i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Bøger skrevet af Johannes Holbek

Der er tre tilgængelige bøger af Johannes Holbek hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Johannes Holbek bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Holbek lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Johannes Holbeks "Af Dekadent Barbari + Holbek som tegner"

"Af Dekadent Barbari + Holbek som tegner" er tilgængelig online som ebog. Med "Af Dekadent Barbari + Holbek som tegner" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Sandalserien". Det er Forlaget Gladiator, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Johannes Holbek "Af Dekadent barbari + Holbek som tegner"

Hos Bog & idé er "Af Dekadent barbari + Holbek som tegner" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Holbeks serie "Sandalserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes Holbek