Bog & idéJohannes Sørensen

Bøger skrevet af Johannes Sørensen

Læs mere om Johannes Sørensen
2 produkter
2 produkter
Ham der slap væk
STREAM
Ham der slap vækChris Ryan
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Ham der slap væk
Kriserum fire
Kriserum 4Andy McNab
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kriserum 4

Mere om Johannes Sørensen

Der findes en del bøger fra Johannes Sørensen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Sørensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dressur" udgivet af Gyldendal - "Det er de andres skyld" udgivet af Trykværket - "Afgrundens rand" udgivet af Books on Demand

Johannes Sørensens bøger

Johannes Sørensen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Johannes Sørensen fås i flere formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Johannes Sørensens "Dressur"

Hos Bog & idé er "Dressur" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Det er de andres skyld" af Johannes Sørensen

Hos Bog & idé er "Det er de andres skyld" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Trykværket, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes Sørensen