Bog & idéJohn Benedicto Krejsler

Bøger skrevet af John Benedicto Krejsler

9 produkter
9 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
At analysere med Gilles Deleuze
At analysere med Gilles DeleuzeJohn Benedicto Krejsler
99,95 DKK
Paperback
(2)
At analysere med Gilles Deleuze
Dannelse
DannelseSteen Nepper Larsen
223,96 DKK
Bog
(1)
Dannelse
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
Professionernes sociologi og vidensgrundlagKatja Brøgger
391,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
Pædagogik og lærerfaglighed
Pædagogik og lærerfaglighedOle Michael Spaten
343,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og lærerfaglighed
Unge, globalisering og politisk dannelse
Unge, globalisering og politisk dannelseSøren Christensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Unge, globalisering og politisk dannelse
At skulle ville
At skulle villeJohn Benedicto Krejsler
219,95 DKK
EBOG
(0)
At skulle ville
Skolen og den transnationale vending
Skolen og den transnationale vendingJohn Benedicto Krejsler
349,95 DKK
Hæftet
(2)
Skolen og den transnationale vending
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
279,96 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed

Mere om John Benedicto Krejsler

Der findes mange bøger skrevet af John Benedicto Krejsler til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Krejslers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolen og den transnationale vending" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "At skulle ville" udgivet af Samfundslitteratur - "At analysere med Gilles Deleuze " i serien "Umulige tænkere" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Didaktikken og individet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dannelse" udgivet af Gyldendal - "Klasseledelsens dilemmaer" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Pædagogikken og kampen om individet" udgivet af HansReitzels - "Unge, globalisering og politisk dannelse" udgivet af U Press - "Pædagogik og lærerfaglighed" udgivet af Gyldendal - "Klasseledelsens dilemmaer" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Kampen om daginstitutionen" udgivet af Frydenlund - "Unge, globalisering og politisk dannelse" udgivet af U Press - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" udgivet af Gyldendal - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal

Mere om John Benedicto Krejslers bøger

Der er 17 tilgængelige bogudgivelser af John Benedicto Krejsler hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra John Benedicto Krejsler kommer i flere formater. John Benedicto Krejsler bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skolen og den transnationale vending" af John Benedicto Krejsler

Det er muligt at købe John Benedicto Krejslers "Skolen og den transnationale vending" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

John Benedicto Krejsler "At skulle ville"

Hos Bog & idé er "At skulle ville" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "At skulle ville" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
John Benedicto Krejsler