Bog & idéJohn Evan-Jones

Bøger skrevet af John Evan-Jones

Læs mere om John Evan-Jones
1 produkter
1 produkter
Vejen til personlig succes
Vejen til personlig succesJohn Evan-Jones
99,95 DKK
e-bog
(0)
Vejen til personlig succes

Mere om John Evan-Jones

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra John Evan-Jones. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Evan-Jones' seneste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? John Evan-Jones' bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "12 nøgler til succes" udgivet af Jobindex Libris - "De 12 universelle love" udgivet af Gyldendal Business - "Find din forhandlingsstil" udgivet af Gyldendal Business - "Sandheden om stress" udgivet af Gyldendal Business - "Luk dit salg" udgivet af Gyldendal Business - "Er du en leder?" udgivet af Gyldendal Business - "Hot teams" udgivet af Gyldendal Business - "Tænk og lær som en vinder" udgivet af Gyldendal Business - "Vær din egen coach" udgivet af Gyldendal Business - "Succespilot" udgivet af Schultz Forlag - "Vejen til personlig succes" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Fake it till you make it " udgivet af Grad-u8 Press

Bøger skrevet af John Evan-Jones

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af John Evan-Jones hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Evan-Jones' bøger kommer i et udvalg af formater. Evan-Jones har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Evan-Jones' "12 nøgler til succes"

"12 nøgler til succes" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jobindex Libris, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

John Evan-Jones "De 12 universelle love"

"De 12 universelle love" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Evan-Jones