Bog & idéJohn Haskell

Bøger skrevet af John Haskell

Læs mere om John Haskell
1 produkter
1 produkter
Jeg er ikke Jackson Pollock
Jeg er ikke Jackson PollockJohn Haskell
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Jeg er ikke Jackson Pollock

Mere om John Haskell

Der er kun én bog af John Haskell tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Jeg er ikke Jackson Pollock". Det er Basilisk, der har publiceret den på dansk. "Jeg er ikke Jackson Pollock" er desuden en del af serien "Babelserien".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Haskells "Jeg er ikke Jackson Pollock"

"Jeg er ikke Jackson Pollock" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Babelserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Basilisk.

Endnu en af John Haskell fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John Haskell