Bog & idéJohn Laden Jensen

Bøger skrevet af John Laden Jensen

Læs mere om John Laden Jensen
1 produkter
1 produkter
Knytnæven fra Nord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Knytnæven fra NordJohn Laden Jensen
84,96 DKK
Hardback
(0)
Knytnæven fra Nord

Mere om John Laden Jensen

Du kan kun købe en enkelt bog af John Laden Jensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Knytnæven fra Nord". Den er udgivet af Forlaget Legimus på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Laden Jensens "Knytnæven fra Nord"

Hos Bog & idé er "Knytnæven fra Nord" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Forlaget Legimus, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Laden Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
John Laden Jensen