Bog & idéJohn Sahl Andersen

Bøger skrevet af John Sahl Andersen

1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om John Sahl Andersen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af John Sahl Andersen. På listen nedenfor ser du Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Almen medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Almen medicin" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af John Sahl Andersen

Der er seks tilgængelige udgivelser af John Sahl Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra John Sahl Andersen fås i flere formater. Andersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den akutte patient" af John Sahl Andersen

"Den akutte patient" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

John Sahl Andersen "Almen medicin"

"Almen medicin" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
John Sahl Andersen