Bog & idéJon G. Allen

Bøger skrevet af Jon G. Allen

Læs mere om Jon G. Allen
2 produkter
2 produkter
Mentalisering i klinisk praksis
Mentalisering i klinisk praksisAnthony Bateman
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Mentalisering i klinisk praksis
Mentalisering i tilknytningsrelationer
Mentalisering i tilknytningsrelationerJon G. Allen
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Mentalisering i tilknytningsrelationer

Mere om Jon G. Allen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jon G. Allen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Allens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mentalisering i tilknytningsrelationer" udgivet af Gyldendal - "Mentalisering i klinisk praksis" udgivet af Gyldendal

Mere om Jon G. Allens bøger

Jon G. Allen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Allen kommer blot som hæftet. Bøgerne af Allen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jon G. Allens "Mentalisering i tilknytningsrelationer"

"Mentalisering i tilknytningsrelationer" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mentalisering i klinisk praksis" af Jon G. Allen

Det er muligt at købe Jon G. Allens "Mentalisering i klinisk praksis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jon G. Allen