Bog & idéJón Kalman Jón Kalman Stefánsson

Bøger skrevet af Jón Kalman Jón Kalman Stefánsson

Læs mere om Jón Kalman Jón Kalman Stefánsson
1 produkter
1 produkter
Himmerige og helvede
Himmerige og helvedeJón Kalman Stefánsson
129,95 DKK
Hæftet
(1)
Himmerige og helvede

Mere om Jón Kalman Jón Kalman Stefánsson

Jón Kalman Jón Kalman Stefánsson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Himmerige og helvede". Det er BATZER & CO. Roskilde Bogcafé, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Himmerige og helvede" af Jón Kalman Jón Kalman Stefánsson

"Himmerige og helvede" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé.

Dette er en også en skøn bog fra Jón Kalman Stefánsson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jón Kalman Jón Kalman Stefánsson