Bog & idéJonatan Hjortdal

Bøger skrevet af Jonatan Hjortdal

Læs mere om Jonatan Hjortdal
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomhederChristine Marie Andersson
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder

Mere om Jonatan Hjortdal

Jonatan Hjortdal har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder". Den er udgivet af Kompendieforlaget¤Aspiri på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder" af Jonatan Hjortdal

Hos Bog & idé er "Kompendium i Konkursret & rekonstruktion af insolvente virksomheder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kompendieforlaget¤Aspiri.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hjortdal, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jonatan Hjortdal