Bog & idéJorge Volpi

Bøger skrevet af Jorge Volpi

Læs mere om Jorge Volpi
1 produkter
1 produkter
La paz de los  sepulcros
La paz de los sepulcrosJorge Volpi
89,95 DKK
Lydbog
(0)
La paz de los sepulcros

Mere om Jorge Volpi

Du kan kun købe en enkelt bog af Jorge Volpi her hos Bog & idé. Bogen har titlen "La paz de los sepulcros". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på spa. "La paz de los sepulcros" er desuden tilknyttet serien "Contemporary crime".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"La paz de los sepulcros" af Jorge Volpi

Det er muligt at købe Jorge Volpis "La paz de los sepulcros" som lydbog. Du kan derudover altid have "La paz de los sepulcros" af Jorge Volpi med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Contemporary crime". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en skøn bog fra Volpi, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jorge Volpi