Bog & idéJosephine Kuhn

Bøger skrevet af Josephine Kuhn

Læs mere om Josephine Kuhn
6 produkter
6 produkter
MIN MAVE
MIN MAVEJosephine Kuhn
249,95 DKK
Indbundet
(3)
MIN MAVE
Breve til Lisa
STREAM
Breve til LisaLotte og Søren Hammer
119,95 DKK
Lydbog
(9)
Breve til Lisa
En som os
En som osNanna Elizabeth Hovgaard
199,95 DKK
Hæftet
(8)
En som os
Min mave
STREAM
Min maveJosephine Kuhn
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Min mave
En som os
STREAM
En som osJosephine Kuhn
119,95 DKK
Lydbog
(8)
En som os
En som os
En som osJosephine Kuhn
119,95 DKK
EBOG
(8)
En som os

Mere om Josephine Kuhn

Der findes en del bøger fra Josephine Kuhn tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kuhns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En som os" udgivet af Gyldendal - "En som os" udgivet af Gyldendal - "En som os" udgivet af Gyldendal

Josephine Kuhns bøger

Josephine Kuhn har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Josephine Kuhn kommer i forskellige formater. Kuhns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En som os" af Josephine Kuhn

Hos Bog & idé er "En som os" tilgængelig som lydbog. Josephine Kuhns "En som os" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"En som os" af Josephine Kuhn

Hos Bog & idé er "En som os" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "En som os" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Josephine Kuhn