Bog & idéJudith Warren Little

Bøger skrevet af Judith Warren Little

Læs mere om Judith Warren Little
1 produkter
1 produkter
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
485,96 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden

Mere om Judith Warren Little

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Judith Warren Little. Det er "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden". Det er Dafolo, der har publiceret den på dansk. "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" er desuden en del af serien "Undervisning og læring".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" af Judith Warren Little

Det er muligt at købe Judith Warren Littles "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Little, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Judith Warren Little