Bog & idéJulie Otsuka

Bøger skrevet af Julie Otsuka

Læs mere om Julie Otsuka
2 produkter
2 produkter
Og vi kom over havet
STREAM
Og vi kom over havetJulie Otsaka
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Og vi kom over havet
Wovon wir träumten
Wovon wir träumtenJulie Otsuka
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Wovon wir träumten

Mere om Julie Otsuka

Der findes forskellige bøger af Julie Otsuka på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Otsukas bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Julie Otsukas bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Wovon wir träumten" udgivet af SAGA Egmont - "Og vi kom over havet" udgivet af Lytteratur - "Og vi kom over havet" udgivet af Hr. Ferdinand - "Og vi kom over havet" udgivet af Hr. Ferdinand

Bøger af Julie Otsuka

Julie Otsuka har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Julie Otsuka fås i flere formater. Otsukas bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Wovon wir träumten" af Julie Otsuka

Det er muligt at købe Julie Otsukas "Wovon wir träumten" som lydbog. Julie Otsukas "Wovon wir träumten" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Julie Otsuka "Og vi kom over havet"

"Og vi kom over havet" kan købes online som lydbog. Når du køber "Og vi kom over havet" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Otsuka